کد خبر 1416178
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۵:۳۰
تصاویری از یک آسمان‌خراش شناور | این بنا روی دریا ساخته شده است

طراحی مسکن در آمستردام، پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر هلند، طی چند سال اخیر تحولات شگفت‌انگیزی را تجربه کرده است. آب‌های این شهر به تازگی سازه‌ای هندسی را در خود جا داده که میزبان ۴۴۲ واحد مسکونی است.

به گزارش مشرق، سبک معماری ساختمان دریایی آمستردام که Sluishuis نام دارد، فراتر از طراحی سازه‌های معاصر است و از زاویه‌های مختلف، به شکل‌های متفاوت به چشم می‌خورد. این سازه اعجاب‌انگیز با همکاری گروه‌های معماری بیارکه اینگلس و Barcode طراحی شده و به همین دلیل از ویژگی‌های سبک معماری هر دو گروه برخوردار است.

یک سمت آسمان‌خراش دریایی آمستردام بسیار مرتفع و سمت دیگر آن به کف دریا چسبیده است و همین ویژگی، امکان جریان یافتن آب را به محوطه باز ساختمان فراهم می‌آورد. از سوی دیگر، شیب ساختمان امکان تماشای بالکن‌های کاملاً سبز ساختمان را فراهم می‌آورد و پایداری آن را به تصویر می‌کشد.

تصاویری از یک آسمان‌خراش شناور | این بنا روی دریا ساخته شده است

معماران واحدهای مسکونی برج آبی آمستردام را با اندازه‌های متفاوت طراحی کرده‌اند که این قابلیت امکان سکونت خانواده‌های کم‌درآمد را نیز در آن‌ها فراهم می‌آورد. با این حال، ویژگی‌های تمام سازه‌ها مشابه با یکدیگر است و در همه آن‌ها بالکن‌هایی تعبیه شده است که بر چشم‌اندازهای زیبای آب اشراف کامل دارد. البته ساکنان طبقات پایین‌تر می‌توانند از فاصله نزدیک‌تر به تماشای قایق‌هایی بپردازند که برای سیاحت در اطراف می‌چرخند و حتی وارد محوطه باز ساختمان می‌شوند.

تصاویری از یک آسمان‌خراش شناور | این بنا روی دریا ساخته شده است

همه ساکنان از طریق حیاط بزرگ ساختمان که پوشیده در فضاهای سبز و آبی است به فضای داخل آن راه پیدا می‌کنند.

تصاویری از یک آسمان‌خراش شناور | این بنا روی دریا ساخته شده است

نکته جالب توجه دیگر در مورد برج هندسی آبی آمستردام این‌که اصول پایداری در احداث آن به طور کامل مورد توجه قرار گرفته و از مواد طبیعی برای ساخت آن بهره گرفته شده است. نمای پوشیده با ورق آلومینیوم حرکت آب را با زیبایی تمام منعکس می‌کند و همین ویژگی، شگفت‌انگیز بودن سازه را دوچندان می‌کند.

تصاویری از یک آسمان‌خراش شناور | این بنا روی دریا ساخته شده است

معماران از لامپ‌های ال‌ای‌دی برای روشنایی سازه بهره گرفته‌اند، ضمن این‌که پنجره‌های بسیار بزرگ واحدهای مسکونی در طول روز نور طبیعی را به داخل آن هدایت می‌کند و نیاز به مصرف انرژی را به حداقل می‌رساند.

منبع: ایمنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۶:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۸
    2 1
    همینه مشرق فقط از این اخبار پخش کن اصلا از مشکلات دنیای غرب و زشتی هاش چیزی نگو آخه خاطر عده ای بدجور مکدر میشه و خیلی غصه دار و ناراحت میشن و فوری اعتراض می کنن که چرا مشکلات مملکت خودمون رو نمیگی؟ یکی نیست به اینا بگه مشکلات مملکت ما ۲۴ ساعته از ده ها شبکه ماهواره ای و رسانه های مزدور داخلی با بزرگنمایی فوق العاده بالا در حال انعکاسه اونی که بشدت سانسور شده و میشه معضلات و مشکلات دنیای غرب هست، خدایا مارو از بلای کج فهمی مصون و محفوظ بدار، آمین یا رب العالمین
  • گنهکار روسیاه IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۸
    1 1
    اگه وارد جزئیاتش بشی گول زرق و برقش رو میخوری ولی اگه از دور بهش نگاه کنی میبینی که عین یک تومور و غده سرطانی بر تن دریاچه و زمین هست که محیط مناسبی برای میزبانی از «سلولهای سرطانیِ انسان-نما» (انسانهایی که شیوه ی زندگی و سکونتشون روی زمین ، مشابه «شیوه ی زندگی و سکونت سلولهای سرطانی روی بدن» هست) خواهد بود...کلا معماری شهری مدرن و غربی که شامل گُنده سازی و آسمانخراش سازی (که بعضیا بهش میگن «بلندمرتبه سازی»!!!) هست ماجراش همینه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس